Familie-weekenden

In 1989 werd het idee geopperd om met de familie een weekend te gaan kamperen. De eerste keer waren daar een aantal broers en (schoon)zussen bij met hun gezinnen. Dit was overigens niet met Hemelvaart maar in september. Het jaar daarna kwam men op het idee om dit in het Hemelvaart weekend te doen, en hoe meer ziel hoe meer vreugd. Dus gingen er nog meer familieleden mee en opa van der Eijk ging ook mee. Het was prachtig weer en men besloot aan’t einde van dit weekend dat deze traditie voortgezet moest worden. En zo is het gegaan, in 2013 vond voor de 25ste keer keer het familie-weekend plaats. Jij was daar bijzonder trots op, want het is natuurlijk best bijzonder om zo een weekend met z’n allen bij elkaar te zijn. Tijdens dit weekend was iedereen zich ervan bewust dat het met jouw gezondheid niet goed ging. Op dat moment hebben wij nooit kunnen bevoelen wat er boven ons hoofd ging. Gelukkig maar want wat vond je het leuk dat Joris voor het eerst mee ging, Karen’s verjaardag werd gevierd, allemaal dingen waar je met volle teugen van hebt genoten en dat was duidelijk zichtbaar. Wij hebben de traditie voortgezet, in 2014 werd het 26ste familie-weekend een feit!! Helaas zonder jou maar met heel veel warme herinneringen…

Om de foto’s te bekijken van de vele jaargangen, klik je hier.

1. 1989 Camping Vinkeloord Vinkeloord (Arie, Nel, Bart, Dirk)
2. 1990 Camping de Schatberg Sevenum (opa mee)
3. 1991 Camping Bosbas Hoeven Hoeven (Karen jarig)
4. 1992 Camping De Paal Bergeijk (opa & Leentje)
5. 1993 Camping De Jagerstee Epe (camper terrein, mooi weer)
6. 1994 Camping Biltse Duinen Bilthoven (stoffig)
7. 1995 Camping Thijmseberg Rhenen (veld stond blank)
8. 1996 Camping TerSpegelt Eersel (mooie camping)
9. 1997 Camping TerSpegelt Eersel
10. 1998 Camping Marveld Groenlo (Wil, Leo)
11. 1999 Camping Laagkanje Maarn
12. 2000 Camping Ponderosa Ulicoten (windhoos)
13. 2001 Camping De Zanding Otterlo
14. 2002 Camping Ooststappen Asten
15. 2003 Camping De Hertewei Lage Mierde (veld stond onder water)
16. 2004 Camping De Zanding Otterlo
17. 2005 Camping De Jagerstee Epe
18. 2006 Camping Brugse Heide Valkenswaard
19. 2007 Camping De Flaasbloem Chaam
20. 2008 Camping het Karreveld Meerlo
21. 2009 Camping het Karreveld Meerlo
22. 2010 Camping het Karreveld Meerlo
23. 2011 Camping ‘t Wiskerveld Twiske
24. 2012 Camping ‘t Wiskerveld Twiske
25. 2013 Camping de Waterjuffer Harfsen (het laatste jaar dat jij erbij was)

7 reacties op “Familie-weekenden

  1. Vandaag is jouw broertje naar je afgereisd… om jou weer te zien… jij wacht hem vast op met open armen, samen met alle andere dierbaren…! Wij zullen hem vreselijk gaan missen, net zoals wij jou nog steeds allemaal missen! hvj

  2. Wie had in 2013 kunnen bedenken dat wij deze traditie zouden blijven voortzetten zonder jou lieve mama, nummer 29 is een feit, het was weer gezellig als altijd! Verdrietig genoeg weer zonder jou… al 4 jaar ? een enorm gemis, wanneer zal dit gemis minder worden…maar ik weet dat je trots ? bent op ons allemaal! Wat hebben wij toch een prachtige familie en wat zijn wij daar gezegend mee! Ik voelde jou… jouw blijdschap, vrolijkheid en tranen…. op bepaalde momenten was je heel aanwezig!! L❤️Ve you 4-ever!?

    1. Lieve Ingrid, ook deze keer kwamen de leuke herinneringen weer naar boven. Hier hebben wij met elkaar over gesproken, zo blijft zij met ons meegaan.?

    2. Het was een heerlijke familie kampeer week en het is zeker zo dat je moeder regelmatig voorbij kwam in verhalen of omdat we in een prachtige tuin paars blauwe irissen zagen (een knipoog van Nel). Ik vind het heel bijzonder dat we dit jaarlijks herhalen.

  3. Nog steeds onbegrijpelijk dat jij er nooit meer bij zult zijn….vandaag op Moederdag sluiten wij het 28e familieweekend af zonder jou! Arie is ziek mama ….heel erg ziek…maar hij is er nog! Rina ging deze week het ziekenhuis in, zij kon er de rest van de tijd niet meer bij zijn. Wij hopen op herstel, zodat zij er volgend jaar weer bij kan zijn. Tijd doet vreemde dingen met je… beseffen dat het de komende jaren anders wordt…verdrietig maar ook natuurlijk…ben zo blij dat jij mijn mama was!

  4. Lieve mam, nr 27 ging aan ons voorbij en jij was er niet bij! Gemist heb ik jou enorm, je bent zo’n mooi en liefdevol mens… wat zou je genoten hebben van alle grappen, alle grollen, de kids, je zussen en broers wat een rijkdom! Wij zetten de traditie voort ….omdat familie belangrijk is! Love u 4 all ways!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *